Tarieven

Coachpraktijk Groei werkt op particuliere basis; een basis en een investering waar een kind in zijn groei naar volwassenheid veel aan zal hebben. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel is het soms mogelijk om (een gedeelte van) de kosten voor de begeleiding te betalen uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). De eventuele kosten kunnen bij je belastingaangiften worden opgevoerd als ziektekosten. Mijn mening is dat een kind nooit om financiële redenen uitgesloten mag worden van hulp. Ik vertel je graag meer over de eventuele mogelijkheden als dit bij jou het geval is.

Telefonische kennismaking Gratis
Coachsessie (60 minuten) € 60,-
Ouder (coach)gesprek (per 30 minuten) € 30,-
Intakegesprek (60 minuten) € 60,-
Verslag coaching sessies (indien gewenst) € 70,-
Observeren op locatie per uur (inclusief telefonische evaluatie) € 70,- + reiskosten

Alle bedragen zijn inclusief materiaal en 21% BTW.

 

Belangrijk om te weten:

  • Telefonisch contact (15 minuten) of mailcontact is bij de sessies inbegrepen.
  • We overleggen met welke regelmaat de coaching sessies plaatsvinden. Gemiddeld zal dit om de twee tot zes weken zijn. In de meeste gevallen kunnen we het traject met vier tot zes sessies afronden. Jullie bepalen zelf of en zo ja wanneer er een nieuwe afspraak gemaakt wordt en kunnen op elk gewenst moment stoppen. Zo weet je precies waar je aan toe bent!
  • Wanneer een afspraak definitief gemaakt is, kun je deze uiterlijk 24 uur van tevoren wijzigen of annuleren. Lukt het je niet om mij binnen deze tijd te mailen of bellen? Dan ben ik helaas genoodzaakt het uurtarief van de afspraak in rekening te brengen.
  • Coachpraktijk Groei hanteert een betalingstermijn van 14 dagen.
  • Voor een coachtraject is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Neem vrijblijvend contact op!