Kindercoach Utrecht

Struggle jij met de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van je kind? Of zit jouw zoon of dochter al te lang niet lekker in z’n vel en maak jij je zorgen over zijn of haar gedrag? Dan is Coachpraktijk Groei vlakbij Utrecht er voor jou! Het komt wel eens voor dat jouw kind niet lekker in z’n vel zit, logisch verhaal! Opgroeien gaat nu eenmaal met vallen en opstaan. Maar op het moment dat je kind een langere periode verdrietig, angstig of boos is, maak je je hier als ouder zorgen om. Zowel voor je kind, maar ook voor jou als ouder is zo’n situatie heel vervelend. Met een coaching traject afgestemd op jullie wensen, behoeften en doelen, zal ik mij vol passie en overgave inzetten om jullie te helpen. En dit alles op een positieve manier!

Wat is kindercoaching?

Kindercoaching is een praktische, laagdrempelige en kortdurende vorm van hulp. Tijdens de sessies werken we bijvoorbeeld aan het aanleren van sociale vaardigheden of het omgaan met gevoelens. Ik hanteer een positieve en oplossingsgerichte werkwijze. Zo kijk ik niet naar problemen, maar focus ik mij op de mogelijkheden en kwaliteiten van jouw kind. De ervaring leert dat dit zo’n positieve invloed op een kind heeft. Het resultaat? Jouw kind zit in een periode van een maand of drie lekkerder in z’n vel en staat weer steviger in z’n schoenen. En daar word ik dus heel gelukkig van!


De sessies van Coachpraktijk Groei vlakbij Utrecht

Een coaching traject bij Coachpraktijk Groei vlakbij Utrecht bestaat gemiddeld, afhankelijk van de situatie, uit vier tot zes sessies. Bij Coachpraktijk Groei bepaalt jouw kind het tempo. Tijdens mijn sessies ben ik continu op zoek naar de kwaliteiten van jouw kind. Mijn missie is geslaagd als jouw kind zijn kwaliteiten en talenten ziet, kent én accepteert. Op het moment dat dit bereikt is, krijgt je kind vanzelf meer inzicht in z’n gedrag of leert jouw kind omgaan met bepaalde emoties.


Wat doet Coachpraktijk Groei?

Mijn doel is behaald als jouw kind weer blaakt van het zelfvertrouwen, omdat het zijn of haar eigen mogelijkheden en krachten (weer) heeft ontdekt. Samen werken we naar een gewenste situatie die vooraf duidelijk is afgestemd met elkaar. Deze stip op de horizon is belangrijk, dáár doen we het voor, met elkaar! Met mijn coaching sessies, breng ik weer balans in het gezin. En balans geeft letterlijk én figuurlijk rust en ruimte voor iedereen.


Waarom Coachpraktijk Groei?

Heb jij behoefte aan iemand die beweging brengt in een vastgelopen situatie? Aan iemand die oprecht luistert, meedenkt én helpt? Dan ben ik er voor jullie! Voor iedere situatie, bied ik een gewenste en passende oplossing middels een succesvol en op maat gemaakt coaching traject.

Maak een afspraak vlakbij Utrecht!